Familievieringen

FamilievieringenOok aankomend jaar worden er weer familievieringen georganiseerd. Schrijf de volgende data alvast in je agenda: 4 september, 2 oktober, 13 november, 5 februari en 4 juni. Zien we jullie dan?

Op 4 september om 9.30 uur is de eerste familieviering van het nieuwe schooljaar. Het thema is klaar voor de start, op weg naar een nieuw begin. Iedereen is vol frisse moed om er weer een mooi jaar van te maken. Maar een nieuwe start is ook een beetje spannend.
Voor de volwassenen is het misschien spannend om dat er gezinnen aanwezig zijn tijdens de kerkdienst. Aankomend kerkjaar gaan we dit 4x proberen. Door jong en oud in dezelfde kerkdienst te ontvangen, wordt het geloof doorgegeven aan de nieuwe generatie. Helpen jullie ons mee?
Voor de kinderen is het misschien spannend omdat ze de nieuwe juf of meester nog niet zo goed kennen. Zal het wel leuk worden met je nieuwe klasgenoten? Soms kun je wat steun gebruiken. God staat dan voor je klaar. Daarom mag je je schooltas meenemen naar de kerk. De Pastor gaat deze zegenen. Zo weet je zeker dat God dicht bij jou is om je te helpen bij de spannende momenten.
En mochten de volwassenen hun tas erbij willen zetten, dan mag dat natuurlijk ook! En jullie mogen ook meedoen aan de bingo.
Komen jullie ook? Dan maken we er samen een gezellige, interactieve viering van!

Jolanda Hoogervorst