“Geef vandaag voor de kerk van morgen”

Geef voor je kerkMet deze vraag deden we een beroep op u, parochianen, om de parochie financieel te steunen. Heel hartelijk dank aan allen die per kerende post een bijdrage overmaakten, contant geld per envelop afgaven of via de QR-code de parochie financieel steunde. Misschien denkt u: “dat ben ik nog vergeten”, het kan nog steeds en we zijn blij met elke bijdrage!

We zijn ons er ook van bewust dat we als kerk heel vaak een beroep op een financiële bijdrage doen. Niet alleen voor kerkbijdrage en de collecte tijdens vieringen. In februari was er op verzoek van de bisschoppen een extra collecte voor de mensen die getroffen zijn door de aardbeving in Turkije en Syrië. Er is een mooi bedrag van € 1700,- overgemaakt naar “Vastenactie”, die al werkzaam is in dat gebied. In of bij dit parochieblad vindt u ook weer een oproep voor de vastenactie in de Veertigdagen tijd.
Ook in de kratten achter in de kerken worden steeds artikelen voor de Voedselbank afgegeven. Dat kerk zijn ook omzien naar elkaar is dat begrijpen gelukkig veel parochianen.
Dank u wel dat u door de parochie financieel te steunen dit ook in de toekomst mogelijk helpt maken want u gaf daardoor “vandaag voor de kerk van morgen.”

De commissie kerkbalans

Liturgie