Afsluiting van de cursussen

volwassenenDeze periode is een tijd van afronden. Zo geldt dit ook voor de cursussen van afgelopen jaar. We hebben een mooi en divers aanbod gehad. Bekende en nieuwe mensen hebben we afgelopen jaar mogen ontmoeten. Zelfs van buiten de parochie zijn er mensen naar onze bijeenkomsten gekomen.
We kijken dan ook uit naar volgend parochiejaar, waarin we samen gaan werken met Palliam uit de parochie van Sint Maarten. Samen zullen we een zestal avonden met pastor H.C. Flohr aanbieden rond sociale kwesties die in de samenleving aan de orde zijn. U zult daar zeker nog van horen. Voor nu danken we allen die zijn gekomen. Hopelijk zien we u volgend jaar weer terug op één van onze cursussen of (losse) bezinningsavonden.

Graag willen we dit aanbod voortzetten, daarvoor is het echter noodzakelijk dat er aanvulling komt van de werkgroep. Hebt u ideeën hoe we op catechetisch vlak kunnen aansluiten bij de tijd waarin we leven, wilt u meedenken of bent u eerder iemand die de handen uit de mouwen steekt: u bent van harte welkom! U kunt altijd een paar keer vrijblijvend deelnemen aan de voorbereiding van activiteiten. Laat u het ons weten?

Namens de leden van de WVC, pastor(aal werker) Lâm
e-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;T 06 22087370